20171115 Om svømmehallen: Der vil være flere i svømmehallen i de næste 10 måneder, fordi Gladsaxe ombygger. Til skabe skal bruges 20 kr og der skal fortsat bruges kort til adgang. Tiderne er uforandrede mandag og onsdag 20:00-21:30

Lars-Henrik bestyrer kortene.

Brikker er bevilliget; men der skal først installeres fiber i vores bygning- tidspunktet er uklart! Der vil løbende blive informeret HER. Er der spørgsmål om ovenstående, så kontakt venligst formanden på 20112995 eller carsten@gianelli2.dk

26
Feb
East Kildbride Badet
-
Ballerup
Svømmehalsøvelser med ABC udstyr

26
Feb
Det årlige flaskeeftersyn i klubben hver mandag i februar kl.21.00. Medbring din luftflaske tømt for luft og gerne med ventilen afmonteret.

27
Feb
Teorilokalet i klubben
-
Ballerup
Web møde i klubben

28
Feb
Luftflasker som skal til den lovpligtige 5.årige trykprøvning afleveres i klubben (teorilokalet) senest

01
Mar
Klubben
-
Ballerup
DSF's sikkerhedlove. Love, udstyr, kompasdykning, navigation.

 • Baracuda Dykkerklub Ballerup er en traditionsrig klub, der har eksisteret siden 1972. Baracuda er en åben klub, hvor du er velkommen uanset certifikattype og erfaringsniveau. Baracuda er en meget social klub, hvor du vil opleve, at have mange dykkerkammerater, både på vand og på land, så det er nemt at finde en makker, hvis du vil ud og dykke med kort varsel.
  Vi arrangerer weekendture flere gange om året. Vi tager ofte til Sverige og Norge. Og mindst en gang om året er der klubtur til det røde hav eller et andet eksotisk dykkersted.
 • Hvis du er interesseret i at lære at dykke, så kan du læse mere om det her. Baracuda tilbyder dig en grundig dykkeruddannelse, så du vil få en god forståelse for sikkerhed og farer ved dykning. Du vil være uddannet til, på sikker vis, at dykke og tage vare på dig selv og på din dykkermakker. Klubbens instruktører vil hjælpe dig igennem hele uddannelsen, og de vil også være til rådighed, hvis du har spørgsmål om køb af udstyr, nyt eller brugt.
 • Som medlem i Baracuda vil du kunne dyrke din sport med ligesindede. Om du har interesse for vragdykning, er biologi interesseret eller dyrker fotografering, vil du kunne finde en makker i Baracuda. Du kan, når du har lyst, komme i klubben for at skylle og ordne dit grej, fylde dine flasker med luft eller nitrox. Mødes med dine klubkammerater på hyggelig vis eller for at planlægge en kommende tur.
 • Størstedelen af klubbens medlemmer er uddannet inden for CMAS organisationen, men det er ingen hindring at blive medlem, hvis man er uddannet inden for en anden organisation.
  CMAS ( Confereation Mondiale Des Activites Subaquatiqes) er en international organisation, som bygger deres uddannelse op omkring et stjerne princip, hvor antallet af stjerner fortæller noget om uddannelses niveauet. Mere information kan findes på CMAS webside eller på Dansk Sportsdykker Forbunds side.
  Vi uddanner CMAS * Sportsdykkere hvert år, og uddanner CMAS ** og CMAS *** Sportsdykkere efter efterspørgsel. Er der interesse for det blandt medlemmer har vi også afholdt nitrox kurser, speedbåds certifikat kurser, med mere.
  Som klub under Dansk Sportsdykker forbund, går vi meget op i, at de stillede sikkerhedsregler bliver overholdt under uddannelserne såvel som under alle dyk der bliver arrangeret i klubben.
 • Der er forskellige typer af medlemskab i Baracuda Dykkerklub Ballerup. Man behøver ikke nødvendigvis at kunne eller ville dykke. Som støttemedlem får man adgang til svømmehallen og betaler ikke kontingent til DSF.

  Sportsdykkermedlem (DSF): 300,- kr.
  Familiemedlemskab (hele familien): 450,- kr.
  Støttemedlem (med adgang til svømmehallen): 150,- kr.
  Støtte familiemedlemskab: 225,- kr
  Undomskontigent: 150,- kr.
  Alle priser er pr. kvartal.

  Indmeldelsesgebyr for sportsdykkere: 300,- Kr.

  Som medlem er man tilmeldt Baracudas e-mail liste og får tilsendt nyheder, invitationer og informationer om klubbens aktiviteter. Som medlem kan man deltage på klubbens dagsture med gummibåden for 100,- kr. På en dagtur er der som oftest 2 dyk.
  Som medlem i Baracuda kan man fylde sine flasker gratis. Er man Nitrox dykker, kan man få fyldt nitrox på sine flasker af en af vores blendere.
  Som medlem kan man komme i klubben på alle tider af døgnet og ordne sit grej – skylle, pakke, planlægge, eller bare mødes med sine dykkerkammerater til en hyggelig snak.
  Der er klubaftener mandag og onsdag fra ca. kl. 19.30 til kl. 22.30.