Vragdyk på Ubådsmassakren

 Registrering lukket
 
6
Kategori
Fleredagesture
Dato
2017-09-02 09:00 - 2017-09-06 22:00
Sted
Karlskrona - Hästholmen 206
370 42 Torhamn, Sweden
Antal pladser
8
Ledige pladser
2
Telefon
31101955
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pris
Ca 3.200 kr

Sensommerens tur går i år til Hästholmen i den sydsvenske skærgård. Vi skal bo i dette skønne hus, der ligger centralt på Hästholmen.

Huset er et helårshus med alle bekvemmeligheder, Brændeovn, TV, Wi-Fi, Playstation og en masse DVD'er, hvis vi mod forventnignskulle blæse inde. 

Vi skal dykke på Director Reppenhagen, Gutrune og Nicomadia, 3 meget spændende vrag, der ligger langt ude i østersøen. Se introbilledet for at se vrag placeringerne.

Er du bare lidt interesseret, kan du læse turbeskrivelsen fra den sidste tur her.

Du kan se video på Youtube,com, fra andre, der har besøgt vragene i de sidste år. Et par eksempler er linket ind her under.

S/S Director Reppenhagen

S/S Nicomadia 1 - S/S Nicomedia 2

Søg selv videre på youtube. Der ligger mange videoer.

Vejr: Sidst vi besøgte ubådsmassakren, oplevede vi Østersøen både fra den gode side med roligt vand og og med blæst og krappe bølger, så du skal være foreberedt på, at det kan blive en lang dag, hvis vejret ikke er med os og du har tendens til søsyge.

Dykning: På grund af dybden, planlægges dykkene efter, at der bliver 5-10 minutters deko, så du skal være bekendt med at dykke dekodykning. Ønsker du ikke at dykke dekodykning, skal du på forkant lave en aftale med en makker, så I har afstemt jeres forventninger til dykning på turen.

Forplejning: Vi forbereder så meget mad som muligt hjemmefra, og der bliver købt ind, så vi kan have en god madpakke med på turen.

Deltagere: Maks 6+2 deltagere. De sidste to pladser på tilmeldingen er reservepladser i tilfælde af afbud.

Turen gennemføres ved tilmelding fra 6 personer.

 

Økonomi: Over/underrskud returneres/dækkes i fællesskab, som vi plejer.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til turen, som du gerne vil have afklaret inden tilmelding, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 
 

Alle datoer

  • Fra 2017-09-02 09:00 til 2017-09-06 22:00