Prøvedyk er for alle

Hos Baracuda tilbyder vi prøvedyk til (næsten) alle

For jer, der allerede har et certifikat, men gerne lige vil "checke os ud" inden i eventuelt melder jer ind, tilbyder vi et prøvedyk i åbentvand - havet:

Pris:

200 kr. ved lån af flaskesæt (BCD-vest, fyldt flaske, regulatorsæt, blybælte, maske og svømmefødder)

100 kr. uden lån af udstyr

I begge tilfælde skal du selv medbringe en dykkerdragt (inkl. handsker og fødder), der passer dig. Af forsikringsmæssige grunde skal du udfylde en indmeldelsesblanket inden dykket - der er dog en fortrydelsesfrist på denne, så den kan annuleres, hvis det mod forventning ikke er noget for dig alligevel.

For jer der ikke har et certifikat, og gerne vil finde ud af om dykning kunne være noget du kunne komme til at gå op i (eller ned i...), tilbyder vi et prøvedyk i svømmehallen:

Pris:

100 kr. inklusiv det nødvendige udstyr (husk dog lige selv badetøj og håndklæde...)

Hvis du efter prøvedykket vælger at melde dig ind, eller starte på et dykkerkursus, vil prisen for prøvedykket blive fratrukket indmeldelsgebyret/kursusprisen.

I alle tilfælde, skal du kontakte klubben for at vi kan finde en dato, hvor vi har en ledig instruktør, der kan tage med på en dykkertur, eller er til stede ved en svømmehalsaften (mandage og onsdage).

Det er vigtigt at du har et godt helbred. Derfor vil instruktøren tale med dig om dit helbred for at finde ud af om du fejler noget der diskvalificerer dig fra dykning. Det finder vi ud af inden du får udstyr på - Det er noget vi ikke går på kompromis med. Det er af hensyn til både din og instruktørens sikkerhed.