pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Årets Baracuda 2011

Årets Baracuda tildeles en person der igennem en årrække har ydet noget særligt for Dykkerklubben Baracuda

Der er tradition for at der ved udnævnelsen af Årets Baracuda, at der skal fortælles lidt om den person, der skal udnævnes. Det plejer ikke at være svært, da der altid er ting at fortælle om de aktive personer i klubben. Det har dog ikke nemt i år. Selv om Årets Baracuda har arbejdet for klubben i en årrække, har han sneget sig uden om historierne.

Om Årets Baracuda kan man uden diskussion sætte en tyk streg under det, at der er arbejdet for klubben i en årrække. Og det på trods af, at Årets Baracuda ikke har dykket aktivt i klubben i de sidste mange år ud over nogle få elevdyk.

Årets Baracuda er kendt for altid at have styr på organisationen og alting klapper 100 %, når han har haft en finger med i spillet. Det er der mange gamle klubmedlemmer der har nydt godt af den gang pakkerejser til det røde hav ikke blev udbudt i samme grad som i dag..

Årets Baracuda har altid været klar til at stille op for klubben, når der har været behov for det. Om der skal males, rives gulvtæpper af, ryddes op, eller køre forbi klubben kl. 3 om natten fordi alarmen er gået, så har vi haft Årets Baracuda på pletten.

Årets Baracuda har været instruktør i mange år og har, med sin rolige myndighed, instrueret og hjulpet mange elever igennem uddannelsen til sportsdykker.

Årets Baracuda har i 14 år passet klubkassen med rettidig omhu. Arbejdet med klubbens regnskab er blevet udført med stor seriøsitet og det har vist aldrig været muligt at fange Årets Baracuda på hælene, hverken på et bestyrelsesmøde eller når regnskabet er blevet fremlagt på generalforsamlingen. Jeg tror ikke at der har været uregelmæssigheder i klubbens regnskab i den tid, hvor Årets Baracuda har haft ansvaret for den opgave.

Hvis jeg nu skal citere Årets Baracuda, der citerer Niels Hausgaard, så kunne jeg passende sige, at vi her i dykkerklubben ikke blot er stolte over at kunne udnævne dig til Årets Baracuda, vi er taknemmelige.

Skal vi alle hæve glasset og sige tak for indsatsen.

 

Tillykke til Årets Baracuda 2011, Leif Helgestrup.