pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Årets Baracuda 2012

Årets Baracuda tildeles en person der igennem en årrække har ydet noget særligt for Dykkerklubben Baracuda

 

Der er tradition for at der ved udnævnelsen af Årets Baracuda, at der skal fortælles lidt om den person, der skal udnævnes. Det plejer ikke at være svært, da der altid er ting at fortælle om de aktive personer i klubben.

­

Årets Baracuda er et af de medlemmer, som bare gør ting i klubben fordi de skal gøres. Når der er noget der er gået i stykker, bliver det lavet. Mangler der noget bliver det købt og det sker uden at der er nogen i klubben der rigtig opdager, at det har været i stykker eller har manglet.

 

Årets Baracuda er nok den i klubben, der har deltaget på flest elevture i de seneste mange år ud over nogle få instruktører.

 

Årets Baracuda er kendt for sine ture, der bare klapper. Der er styr på alt. Fra kaffemaskine, til 400V kabler til kompressoren, Detaljerede kort og beskrivelser af alle dykkerpositioner i området, hvor turen går til, og der er altid rigeligt med juice og stærk ost på ruller. 

 

Årets Baracuda er også den der har flest kørte kilometer med båden. Der er stort set ikke det slæbested, hvor han ikke har kantet klubbens båd ned ad.

 

Årets Barcuda er stor tilhænger af at køre Landrover og er dybt i sit hjerte overbevist om, at den kan komme igennem alt. Det kan en Landrover muligvis også, men for nogle år siden skulle han foretage en uvending på en strand ved Haderslev. Der gik det galt. Det skyldes måske at båden var hægtet på krogen og der blev foretaget en lidt skarp uvending. Årets Baracuda har aldrig erkendt, at han sad fast, men de 8 mand der skubbede på båden for at få vogntoget fri, mener noget andet. 

 

Årets Baracuda sætter en stor ære i at finde vragene og i at få lagt ankeret på vraget. Årets Baracuda har en meget høj succesrate i den metier. Det har kostet nogle krydsninger hen over vraget og noget tid, før der bliver givet et ”GO” til at ankeret må smides. Denne ære og præcision har givet flere af os den fornøjelse, at flette et anker ud af et vrag.

 

Årets Baracuda har været aktiv i adskillige udvalg og har lavet rigtig mange ting gennem årene. Kompressorudvalget, som han stort set er det eneste aktive medlem af og så Turudvalget, hvor han har været en af drivkræfterne i mange år. Årets Baracuda har også, for år tilbage, været medlem af materialeudvalget og husudvalget. Selv om han ikke længere er medlem af de udvalg, har det dog ikke forhindret Årets Baracuda i at tage hånd om trailer og fælleslokaler, hvis det har været nødvendigt.

 

Årets Baracuda er en dedikeret dykker, som gerne dykker hele året. Om sommeren, når solen skinner, sørger han altid for at smøre sig godt ind i solcreme, Det resulterer ofte i, at der kommer solcreme på kortplotteren, hvilket gør det næsten umuligt at læse kortet på skærmen i solskin.   

Er der lidt søgang på turen, har Allan altid en god undskyldning for ikke at guffe sit stykke wienerbrød. I dag har vi en meget rolig sø så, Allan, velbekomme.  

 

Tillykke til Årets Baracuda 2012, Allan Faksing.