pexels-pixabay-37545
pexels-pixabay-37545
pexels-mal-balland-3098972
pexels-mal-balland-3098972
pexels-pixabay-260551
pexels-pixabay-260551
previous arrow
next arrow

Årets Baracuda 2013

Årets Baracuda tildeles en person der igennem en årrække har ydet noget særligt for Dykkerklubben Baracuda.

Der er tradition for at der ved udnævnelsen af Årets Baracuda, fortælles lidt om den person, der skal udnævnes. Der er altid anekdoter at fortælle om den der udnævnes skulle man tro, men når man som Årets Baracuda altid har styr på sine sager, så er det svært at finde noget.

­Årets Baracuda kom ind i klubben for ca. 10 år siden og begyndte snart efter at blande sig i aktiviteterne. Årets Baracuda har altid bidraget aktivt i klubben, både på ture og i udvalg. Og er der opstået et akut behov for hjælp, har man altid kunnet hente den der.

Når vejret er godt, tager Årets Baracuda en gang i mellem en rask beslutning og arrangere et fyraftensdyk hvor destinationen er f. eks. kan være Kullen. Turene arrangeres når vejret er godt. Og det giver god tilmelding til turene. Så stor at der kan planlægges to ture samme dag. En middagstur og en aftentur. Det kan dog ske, at vejret kan slå om ind i mellem, så anden tur skal gennemføres i regnvejr. Men har man sagt A, siger man også B, så af sted kommer de og dykket bliver der.

Når der indkaldes til arbejdsdag, melder Årets Baracuda sig hurtigt. Og Årets Baracuda holder sig heller ikke tilbage, når arbejdsopgaverne lægges frem. Årets Baracuda tager frejdigt den værste af dem og knokler på så støvet står om ørene på alle og udover flasker og udstyr.

Årets Baracuda har været et meget aktivt medlem i festudvalget og var en af de drivende kræfter i den store jubilæumsfest sidste sommer. Ligeledes har Årets Baracuda stået for generalforsamlingsmiddagen i flere år. Juleafslutningen tager Årets Baracuda sig da også af. Og midt i juletravlheden kan det da ske, at kvitteringer for indkøb ikke altid kommer videre til kassereren.

Er der et fælles arrangement i klubben er det ikke unormalt, at Året Baracuda lige har lidt hjemmebagt med. Eller at de stiller op og laver mad til en fællesspisning. Kan det ikke nås på grund af arbejde, får Årets Baracuda da bare sin arbejdsgiver til at levere maden.

For et par år siden blev Årets Baracuda overtalt til at komme ind i bestyrelsen som sekretær. På grund af arbejde og studie måtte Årets Baracuda trække sig, men sørgede så for, at Årets Baracuda overtog Sekretærposten

Det kan nok ikke længere være nogen hemmelighed, at Årets Baracuda ikke er en person, men to personer, selv om de som oftest deltager sammen. Og når man siger Aase, kan man næsten ikke undgå også at sige Bent.

 

Tillykke til Årets Baracuda 2013, Aase og Bent Pedersen.